info

SULF värnar miljön! Om medlemsavgiften betalas elektroniskt av alla SULF-medlemmar, gör det skillnad för miljön. Så för miljöns skull – välj autogiro eller e-faktura. För pappersavier tillkommer en avgift om 19 kr per utskickad avi från årsskiftet. Läs mer här eller kontakta SULF:s medlemsregister.

Som doktorand är du nyckeln till akademins framtid. Kvalificerad forskning behövs för att vi ska kunna få fram ny kunskap. Som nybliven doktorand är du och din forskning en viktig del av denna utveckling. Men när du kommit igång så dyker det kanske upp en del frågor. Vad kommer att hända efter disputationen? Vad händer om relationen med handledaren inte fungerar? Har jag rätt att vara föräldraledig?

Välkommen till seminarium om rättigheter och förmåner för dig som är som doktorand. Träffa studentkåren och experter från SULF, universitetslärarnas, forskarnas och doktorandernas fackliga och professionella organisation och lär dig om doktoranders rättigheter och förmåner.

Tid och plats?

I Östersund: tisdag 18 september klockan 11-13 i lokalen L 208. Efter seminariet bjuder vi på en lunchmacka.
I Sundsvall: onsdag 19 september klockan 8-10 i lokalen L 212. Efter seminariet bjuder vi på en lättare frukost.

Alla är välkomna!

Hittade du det du sökte?

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sulf.se godkänner du det. Läs mer om användning av kakor.