info

SULF värnar miljön! Om medlemsavgiften betalas elektroniskt av alla SULF-medlemmar, gör det skillnad för miljön. Så för miljöns skull – välj autogiro eller e-faktura. För pappersavier tillkommer en avgift om 19 kr per utskickad avi från årsskiftet. Läs mer här eller kontakta SULF:s medlemsregister.

SULF Linköping välkomnar alla anställda vid Linköpings universitet, LiU, till ett seminarium om Upphovsrätt för anställda inom universitet och högskola.

Annika Wahlström, förbundsjurist på SULF, föreläser om upphovsrättsliga frågor som vi som arbetar inom högskola och universitet ställs inför. Frågor som är högst aktuella eftersom LiU är på väg att ändra policy vad gäller universitetets rätt att nyttja material som lärare producerat i forskning och undervisning.

Tid: Torsdag den 17 maj klockan 12:15-13:15
Plats: Campus Valla, lokal ACAS i hus A, plan 2

Seminariet hålls på svenska och SULF bjuder på enklare lunch.

Anmälan: Anmälan och eventuella allergier/kostpreferenser skickas till david.rule@liu.se senast 10 maj. Vid förhinder görs avanmälan till samma adress.

Bild på Facebooks gilla-knapp (jpg).
Gilla gärna SULF Linköping på deras facebooksida.

Hittade du det du sökte?

Sulf.se sparar data i cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du det.