info

SULF:s kansli på Ferkens gränd är stängt för spontanbesök. Service via telefon och mejl ges som vanligt.

Under första veckan i oktober, i första hand under torsdagen den 1 oktober, är det SULF-dag. SULF-dagen syftar till att skapa möten och samtal om förbundets verksamhet och politik, både med nuvarande och presumtiva medlemmar.

Många SULF-föreningar gör egna aktiviteter denna dag. För de föreningar som inte genomför någon egen aktivitet kommer SULF centralt erbjuda två olika digitala seminarier den 1 oktober. Båda sänds på SULF:s Facebooksida och kommer även att finnas tillgängliga i efterhand.

  • 9.30-11.00 Hur skyddar vi utbildningens frihet?
    Till skillnad från när det gäller forskningen finns inget rättsligt skydd för universitetens frihet att självständigt bestämma vilka kurser och utbildningar de skall erbjuda. Behövs ett sådant skydd, och hur bör det i så fall utformas? Det är två av de frågor seminariet är tänkt att belysa. Arrangör är SULF/Uppsala och du kan delta via Zoom eller SULF:s Facebook-sida.
  • 14.00-14.45 Du har rätt till betald övertid!
    Många av SULF:s medlemmar har under året arbetat mer än vad som är planerat. Men hur ska vi få betalt för vårt arbete? Det är en av frågorna som kommer belysas under detta seminarium.
    Delta via Zoom (maxantalet är 300 deltagare så det är först till kvarn som gäller)
    Delta via Facebook (obegränsat antal kan kolla samtidigt)
Råd & stöd
Hej, hur kan vi hjälpa dig?
{{ currentTitle }}

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sulf.se godkänner du det. Läs mer om användning av kakor.