Sök efter:

SULF:s doktorandförenings kontaktdag

Är du doktorand och vill lära dig mer om fackets arbete för bättre villkor i högskolan? Kanske har du åsikter om vad vi borde kämpa för? SULF:s doktorandförening bjuder in doktorander från hela Sverige till vår nationella Contact Day i Uppsala. Kom och lyssna på talare från doktorandföreningen, SULF och Saco, som berättar om de olika grenarna i den fackliga verksamheten. Vi vill även höra dina åsikter: vilka frågor är viktigast för dig just nu, på ditt lärosäte eller nationellt? Vad tycker du att facket ska jobba med framöver? SULF bjuder på tågbiljett och lunch – begränsat antal platser, först till kvarn!

Plats: Blåsenhus, Uppsala universitet (von Kraemers allé 1A, Uppsala). Vi håller till i hörsalen Netzelius, Campus Blåsenhus, Von Kraemers allé 1A, Uppsala. Det tar 20min att promenera från centralstationen, eller 6 minuter med stadsbuss nr 11.
Tid: fredag 9 februari kl. 10.30–15.00
Språk: engelska
Anmälan - anmälan är nu stängd.

Boka resa

  • Vänligen boka din resa, så snart som möjligt, genom att fylla i det här formuläret och mejla det till vår resebyrå, FCM Travel, sulf@fcmtravel.se. Du kan också ringa dem på 0770-456 471 så hjälper de dig med bokningen. Uppge att du bokar för SULF:s räkning (Sveriges universitetslärare och forskare) och att resans syfte är "doktorandföreningen".
  • Du får boka tågbiljett inom Sverige (andra klass) till Uppsala C, tur och retur. Du som bor långt borta, t.ex. Malmö eller Umeå, får boka nattåg (sovplats i delad kupé) om du vill.
  • Du får inte boka hotellövernattning. Det går dock bra att boka resan till Uppsala någon dag tidigare, eller hemresan någon dag senare, om du väljer att på egen hand ordna övernattning.
  • Utgångspunkt är att man ska åka tåg, inte flyg. Vi kan dock göra undantag för dig som bor på ett sådant ställe att tågresa utan hotellövernattning är klart orimlig, t.ex. Luleå, eller om nattåg av någon anledning inte är ett alternativ. Vänligen kontakta i så fall Mohamed Al-Sabri på mohamed.alsabri@neuro.uu.se

Frågor?

Har du några frågor? Hör av dig till Mohamed Al-Sabri på mohamed.alsabri@neuro.uu.se

Anmälan är stängd.