In English below.

 Stresshantering & effektivitet på jobbet

Som fackförbund är vi noga med att arbetsgivaren har huvudansvaret för arbetsmiljön och arbetsbelastningen – det är inte bara upp till medarbetarna att stresshantera. Men detta kan ändå vara intressant att lyssna på. Ur innehållet:

Överfulla mejlkorgar, ständiga kalenderkrockar och den stressande känslan av att aldrig hinna med det du ska? Under en dryg timme får du ta del av en Workhack, där föreläsarna Anders Thoresson, teknikjournalist, och Anders Mildner, Workhack-skapare, berättar hur man blir effektiv, strukturerad och får mer gjort på jobbet.

  • Inget mer mailkaos, inga fler kalenderkrockar. Så nollar du din inbox och får ordning på din kalender.
  • Så fungerar din hjärna.
  • De mest framgångsrika metoderna för att strukturera ditt arbete och hur du kan använda dig av dem i din vardag.

När: 20 september kl. 11:30-13:00

Var: Vi ser webbinariet tillsammans i A32, A-huset på Valla eller i TPM51, Täppan i Norrköping.

Passa på att äta din medhavda lunch.

Några av dina fackliga representanter vid LiU kommer att finnas på plats både på Valla och i Norrköping. Har du frågor eller synpunkter tar vi gärna emot dem! Denna inbjudan går till våra medlemmar vid LiU men har du en kollega som inte ännu är medlem är det öppet för alla att komma.

Varmt välkommen!

Saco-S vid LiU

  1. Du kan också se seminariet här:

https://www.sverigesingenjorer.se/kalendarium/190920-webbinarium-om-stress-och-effektivitet/

Hittade du det du sökte?

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sulf.se godkänner du det. Läs mer om användning av kakor.