Ett tekniskt missöde mellan SULF och Folksam har resulterat i att ett antal medlemmar har felaktigt fått information om att medlemskapet i SULF är avslutat och därmed har försäkringarna upphört. Det är endast de som själva begärt utträde ur SULF där detta gäller. Läs mer här.

Sök efter:

SULF 40 år: Akademin och AI – möjligheter och risker 

SULF fyller 40 år 2024 och det firar med en serie lunchsamtal om aktuella ämnen. Välkommen på ett seminarium den 22 maj om hur artificiell intelligens påverkar akademin – nu och i framtiden. Ta chansen att testa virtuell labb-teknik under den inledande mingellunchen. Efter det bjuder vi på ett spännande samtal, modererat av Cecilia Garme. 

Medverkande:

  • Malte Stäps, director partnership EMEA, Labster 
  • Magnus Boman, professor i artificiell intelligens och hälsa på Karolinska Institutet  
  • Eva Lundgren, programsamordnare, Svenska Unescorådet 
  • Lars Geschwind, förbundsdirektör SULF och professor på Kungliga Tekniska Högskolan inom teknikvetenskapens lärande.

Tid och plats:  22 maj klockan 11.30-13.00 i Sacos lokaler på Lilla Nygatan 14, Stockholm. Lunchwrap serveras klockan 11.30 och seminariet inleds klockan 12.00. Kom gärna i god tid så att du själv hinner testa AI-genererad teknologi.

Anmälan är fullbokat. Kontakta cl@sulf.se för reservplats.

Seminariet webbsänds inte men det spelas in och kommer att publiceras på sulf.se/play. Där hittar du även inspelningen av det första seminariet i jubileumsserien den 13 mars: Akademi och aktivism - tabu eller förbannad skyldighet.

Varmt välkommen!

Nästa seminarium i serien är den 11 september och det kommer att handla om akademin och hållbarhet.