info

SULF:s kansli på Ferkens gränd är stängt för spontanbesök. Service via telefon och mejl ges som vanligt.

SULF:s doktorandförening är din förening som doktorander inom fack- och professionsförbundet SULF. Doktorandföreningen jobbar aktivt för att förbättra villkor för doktorander vid svenska universitet.

Om SULF:s doktorandförening

SULF:s doktorandförening företräder cirka 3 450 doktorander genom att bevaka bland annat regler, villkor, jämställdhet och kvalitet på forskarutbildningen. Våra aktiviteter har fastställts i vår verksamhetsplan.

Som SULF-medlem får du möjlighet att engagera dig och jobba aktivt fackligt och på så sätt påverka lokala förhållanden. Du får också tillgång till SULF:s medlemsrådgivning. Där kan du få personlig hjälp för att kunna orientera dig i högskolevärldens djungel av lagar och förordningar. Som medlem får du tillgång till våra medlemsförmåner, inklusive lönestatistik, försäkringar och prenumerationer samt informativa sammanställningar av regelverken kring postdok, forskarutbildning och föräldraledighet. Du får dessutom tidningen Universitetsläraren, nyhetsbrev och facklig service utomlands.

Gilla oss gärna på Facebook!

Styrelsen för SULF:s doktorandförening

Styrelsen valdes vid årsmötet i april 2021. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller information som du tror att du kan vara av intresse för SULF:s doktorandförening.
Du kan kontakta oss via vår gemensamma mejladress.

  • Paulina Rajkowska, ordförande, Uppsala University
  • Sara Berglund, Stockholms University
  • Tim Roberts, Karlstad University
  • Jeffery Marker, Karlstad University
  • Jennifer Emsfors, Lund University
  • Haro de Grauw, Uppsala University
  • Khaled Elsamman Ahmed, Gothenburg University

Valberedning

Niki Matinrad
Amineh Ghaderi
Benny Borghei
Juanita Olivera

Mejla valberedningen.

Dokument

Råd & stöd
Hej, hur kan vi hjälpa dig?
{{ currentTitle }}