Om SULF:s doktorandförening

SULF:s doktorandförening företräder cirka 3 450 doktorander genom att bevaka bland annat regler, villkor, jämställdhet och kvalitet på forskarutbildningen. Våra aktiviteter har fastställts i vår verksamhetsplan. Under 2017 har doktorandföreningen ett extra fokus på anställningsvillkor och karriärvägar. Ordförande för doktorandföreningen är Asreen Rostami som valdes vid årsmötet i november 2018.

Som SULF-medlem får du möjlighet att engagera dig och jobba aktivt fackligt och på så sätt påverka lokala förhållanden. Du får också tillgång till SULF:s medlemsrådgivning. Där kan du få personlig hjälp för att kunna orientera dig i högskolevärldens djungel av lagar och förordningar. Som medlem får du tillgång till våra medlemsförmåner, inklusive lönestatistik, försäkringar och prenumerationer samt informativa sammanställningar av regelverken kring postdok, forskarutbildning och föräldraledighet. Du får dessutom tidningen Universitetsläraren, nyhetsbrev och facklig service utomlands.

Gilla oss gärna på Facebook!

Styrelsen för SULF:s doktorandförening 2018/2019

Styrelsen valdes vid årsmötet i november 2018. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller information som du tror att du kan vara av intresse för SULF:s doktorandförening.
Du kan kontakta oss via vår gemensamma mejladress.

 Revisor:  Anna Ilar, Karolinska Institutet

Valberedning

Dokument

Hittade du det du sökte?

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sulf.se godkänner du det. Läs mer om användning av kakor.