info

Torsdagen den 22 november till och med fredagen den 23 november är telefontiden för medlemsservice stängd på grund av SULF:s kongress / Thursday November 22nd, until Friday 23rd November, the telephone service for member service is closed due to the SULF Congress.

info

SULF värnar miljön! Om medlemsavgiften betalas elektroniskt av alla SULF-medlemmar, gör det skillnad för miljön. Så för miljöns skull – välj autogiro eller e-faktura. För pappersavier tillkommer en avgift om 19 kr per utskickad avi från årsskiftet. Läs mer här eller kontakta SULF:s medlemsregister.

Om SDF

SDF företräder cirka 3 450 doktorander genom att bevaka bland annat regler, villkor, jämställdhet och kvalitet på forskarutbildningen. Våra aktiviteter har fastställts i vår verksamhetsplan. Under 2017 har SDF ett extra fokus på anställningsvillkor och karriärvägar. Ordförande för SDF är Megan Case som valdes vid årsmötet i november 2017.

Som SULF-medlem får du möjlighet att engagera dig och jobba aktivt fackligt och på så sätt påverka lokala förhållanden. Du får också tillgång till SULF:s medlemsjour. Där kan du få personlig hjälp för att kunna orientera dig i högskolevärldens djungel av lagar och förordningar. Som medlem får du tillgång till våra medlemsförmåner, inklusive lönestatistik, försäkringar och prenumerationer samt informativa sammanställningar av regelverken kring postdok, forskarutbildning och föräldraledighet. Du får dessutom tidningen Universitetsläraren, nyhetsbrev och facklig service utomlands.

Gilla oss gärna på Facebook!

Styrelsen för SDF 2017/2018

Styrelsen valdes vid årsmötet i november 2017. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller information som du tror att du kan vara av intresse för SDF.
Du kan kontakta oss via vår gemensamma mejladress.

 Revisor:  Anna Ilar, Karolinska Institutet

Valberedning

Jeanette Melin (sammankallande), forskare RISE, Research Institutes of Sweden, e-mail

Constanze Ackermann-Boström

Dokument

Hittade du det du sökte?

Sulf.se sparar data i cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du det.