Ett tekniskt missöde mellan SULF och Folksam har resulterat i att ett antal medlemmar har felaktigt fått information om att medlemskapet i SULF är avslutat och därmed har försäkringarna upphört. Det är endast de som själva begärt utträde ur SULF där detta gäller. Läs mer här.

Sök efter:

Medlemsrådgivning vecka 16 och 17

Nyhet

Vår medlemsrådgivning svarar på allmänna och principiella arbetsrättsliga frågor. Snabbast möjlighet att få svar på din fråga får du genom att mejla radgivning@sulf.se. Vi besvarar ditt mejl så snabbt som möjligt. Självklart kan du också ringa till oss på 08-505 836 00, menyval 1. Våra telefontider är:

  • måndag 9.00-11.30
  • onsdag 12.30-15.00
  • fredag 9.00-11.30

Menyn Jobb, lön och villkor

Under menyn Jobb, lön och villkor hittar du allt du behöver veta när det gäller högskolesektorn. Här kan du till exempel läsa om lön och lönesättande samtal, tidsbegränsningsgrunder i las och tips inför din akademiska karriär. Du hittar också information om vad du behöver göra om du blir arbetslös, hur inkomst­försäkringen fungerar och doktorandinformation. Kort och gott, du kommer att hitta svaren på de flesta av dina frågor.

Lokalt stöd

Om din fråga rör din nuvarande anställning, ska du i första hand vända dig till den lokalfackliga organisationen på din arbetsplats. Här hittar du kontaktuppgifter till lokala företrädare på ditt lärosäte.

Fler nyheter