Remissvaret som pdf Sveriges universitetslärare och forskare (SULF) lämnar härmed sitt yttrande över på ovanstående remiss, daterad 28 februari 2019.…
Remissvar
20 juni 2019
Ökad attraktionskraft för kunskapsnationen Sverige Ert dnr U2018/04199/UH Sveriges universitetslärare och forskare (SULF) lämnar härmed sitt yttrande över på ovanstående…
Remissvar
8 april 2019
Sveriges universitetslärare och forskare, SULF, har givits möjlighet att besvara denna remiss. Vi har valt att besvara samtliga förslag under…
Remissvar
28 januari 2019
Sveriges universitetslärare och forskare, SULF, har givits möjlighet att besvara denna remiss. Förbundet har följande synpunkter: Förbundet tillstyrker förslagen och…
Remissvar
28 januari 2019
Avskaffad skattereduktion för fackföreningsavgift Sveriges universitetslärare och forskare, SULF, har erbjudits att lämna remissvar på denna promemoria (Fi 2018/03888/S1). Bakgrund…
Remissvar
17 januari 2019
2018-11-14 REMISSVAR Genomförande av student- och forskardirektivet Ds 2018:37 Ert nummer Rnr 74.18 Sveriges universitetslärare och forskare (SULF) lämnar härmed…
Remissvar
14 november 2018
REMISSVAR Validering i högskolan – för tillgodoräknande och livslångt lärande Ert dnr U2018/01749/UH Sveriges universitetslärare och forskare (SULF) har genom…
Remissvar
24 augusti 2018
Kvalitetssäkring av forskning (2018:2) Ert dnr 111-331-17 Sveriges universitetslärare och forskare (SULF) har genom remiss, daterad 2018-04-18, givits möjlighet att…
Remissvar
26 juni 2018
En strategisk agenda för internationalisering, SOU 2018:3 Ert dnr U2018/00382/UH Sveriges universitetslärare och forskare (SULF) lämnar härmed sitt yttrande över…
Remissvar
1 juni 2018
Sveriges universitetslärare och forskare (SULF) har genom remiss, daterad 2017-12-19, givits möjlighet att lämna synpunkter på ovanstående förslag. SULF:s synpunkter…
Remissvar
16 mars 2018
Hittade du det du sökte?

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sulf.se godkänner du det. Läs mer om användning av kakor.