info

Medlemsrådgivningens telefontider vecka 11 och 12: måndag 9.00-11.30, onsdag 12.30-15.00 och fredag 9.00-11.30. Snabbaste sättet att kontakta oss är via mejl, radgivning@sulf.se.

SULF.se / Nyhetsarkiv / Nyhet /Nytt avtal med Arbetsgivaralliansen

Nytt avtal med Arbetsgivaralliansen

Den 14 november undertecknades det nya Bransch- och löneavtalet Högskola mellan Arbetsgivaralliansen och Akademikerförbunden, för perioden 2022–2025. Avtalet innebär ytterligare utveckling mot attraktiva villkor som gynnar våra medlemmar och underlättar arbetsgivarnas kompetensförsörjning genom att vara konkurrenskraftigt gentemot de statliga högskolorna

- Avtalet reglerar mycket av det som är specifikt för högskolesektorn och jag är mycket nöjd över att vi nu har ett nytt avtal på plats för våra medlemmar vid de högskolor som tillhör Arbetsgivaralliansens avtalsområde, säger SULF:s ombudsman Anna Lundgren som förhandlat fram avtalet tillsammans med SULF:s Jan Gladh.

Arbetsgivaralliansen är en fristående arbetsgivarorganisation för civilsamhället, vars medlemmar på högskoleområdet innefattar Marie Cederschiölds högskola, Röda Korsets högskola, Handelshögskolan, Beckmans Designhögskola, Enskilda högskolan, Stockholms Musikpedagogiska institut, Johannelunds teologiska högskola och Institutet för framtidsstudier.

Från nyhetsarkivet
Råd & stöd
Hej, hur kan vi hjälpa dig?