Sök efter:

#nyttjobb #sulf #digital marknadsförare #projektledare

Nyhet

SULF söker dig som genom ett brett och genomtänkt kommunikationsarbete vill vara med och rekrytera några av landets viktigaste yrkesgrupper - universitetslärare, doktorander och forskare.

Vi är ett fackförbund som förenar professions-, utbildnings- och forskningspolitiska frågor med villkorsfrågor för att kunna bidra till akademins utveckling. Vi har ett genuint engagemang för våra medlemmar och arbetar för att de ska ha goda arbetsvillkor och få möjlighet att utvecklas i sina yrkesroller. För att bli ännu fler genomför vi ett rekryteringsprojekt under ett år. Och då behöver vi din hjälp!

Din roll

Som projektledare och kommunikatör kommer du att vara del i SULF:s kommunikationsenhet. Du kommer att formulera projektmål, planera, genomföra och följa upp marknadsförings- och kommunikationsaktiviteter, bland annat för att rekrytera och behålla medlemmar genom att tydliggöra medlemsnyttan. Du kommer också aktivt delta i förbundets övriga kommunikationsarbete, bland annat genom att stötta våra lokala fackliga företrädare och kollegor såväl strategiskt som operativt i frågor som rör rekrytering och marknadsföring.

Vi känner att vårt kunnande inom digital marknadsföring kan utvecklas vilket innebär att du också har möjligheten att bidra med just dina kunskaper. Du får vara med att bygga upp, forma och utveckla innehållet i uppdraget utifrån dina egna idéer om hur vi kan attrahera nya medlemmar.

Vem är du?

  • Du är en erfaren och framför allt driven digital kommunikatör.
  • Du har arbetat med digital kommunikation, innehållsproduktion och marknadsföring, antingen på byrå eller på en kommunikations- eller marknadsavdelning.
  • Du har kunskaper om content marketing och search engine marketing.
  • Du har dokumenterad erfarenhet av att planera, genomföra och utvärdera kampanjer, digitalt och i andra kanaler.
  • Du har förståelse för och erfarenhet av hur CRM-system kan användas för marknadsföring.
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom media- och kommunikation eller journalistik, alternativt motsvarande yrkesbakgrund.
  • Har du dessutom erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i medlemsorganisationer så värdesätter vi det.

Det här är en tidsbegränsad projektanställning om ca 12 månader. Längd och omfattning fastställs tillsammans. Det går även att genomföra inom ramen för ett eget företag.

Övriga upplysningar

För ytterligare information kontakta:

Jon Stenbeck, kommunikationschef, js@sulf.se, 08-505 836 15

Facklig företrädare är Catrine Folcker, cf@sulf.se, 08-505 836 10

Skicka din ansökan till ansokan@sulf.se . Märk varje bilaga med texten digital marknadsförare och ditt eget namn. Vi kommer intervjua löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi vill dock ha den senast den 23 september.

SULF, Sveriges universitetslärare och forskare, har 22 0000 medlemmar som är verksamma inom universitet och högskolor. Förbundet har 27 anställda. Förbundskansliet är lokaliserat i Gamla stan, Stockholm, och kombinerar moderna kontorsmiljöer med 1600-talshusens charm. Närheten till alla former av kommunikationer gör det enkelt att ta sig hit och Gamla stans butiker och restauranger bidrar till varierat lunchutbud. Läs mer om oss på www.sulf.se

Fler nyheter