info

Medlemsrådgivningens telefontider vecka 11 och 12: måndag 9.00-11.30, onsdag 12.30-15.00 och fredag 9.00-11.30. Snabbaste sättet att kontakta oss är via mejl, radgivning@sulf.se.

SULF.se / Nyhetsarkiv / Nyhet /Vi behöver alla goda krafter.

Vi behöver alla goda krafter.

 SULF:s förbundsstyrelse hade möte i slutet av förra veckan. Ett möte som skulle handla om framtiden och SULF:s stundande kongress, men istället präglades av sorg, chock och förfäran. Det som händer i Sverige idag, med bränder och våldsdåd, är förkastligt. Vi som land är bättre än så. Vi måste vara bättre än så. SULF fördömer självklart rasism och rasistiskt motiverat våld och skadegörelse. Men vi vet också att det inte räcker. Det måste till mer och vi måste hjälpas åt.

Vi kan, var och en av oss, göra skillnad och det är dags att börja göra det. Vi vet att våra kollegor på lärosäten över hela Sverige drar sitt strå till stacken genom att producera och kommunicera viktig kunskap som kan hjälpa oss förstå och utveckla vårt samhälle så att dagar som de senaste inte återkommer. Vi behöver alla goda krafter. För vi måste vara bättre än så här.

SULF:s förbundsstyrelse genom
Mats Ericson, förbundsordförande

Från nyhetsarkivet
Råd & stöd
Hej, hur kan vi hjälpa dig?