info

Medlemsrådgivningens telefontider vecka 11 och 12: måndag 9.00-11.30, onsdag 12.30-15.00 och fredag 9.00-11.30. Snabbaste sättet att kontakta oss är via mejl, radgivning@sulf.se.

SULF.se / Nyhetsarkiv / Skrift /Expeditionsguiden till den akademiska karriären

Expeditionsguiden till den akademiska karriären

Akademiska karriärer kan se oerhört olika ut. Kanske är du en student med forskardrömmar, en doktorand som befinner sig i den svåra perioden så där ett år innan avhandlingen förväntas vara färdig, en adjunkt som funderar på möjligheten att bli senior adjunkt eller excellent lärare, eller kanske en lektor som undrar hur man tar sig vidare till att bli professor.

Kanske har du också varit tvungen att kryssa dig fram mellan olika typer av tidsbegränsade anställningar och ibland frågat dig om det här med en akademisk karriär egentligen är rätt väg för dig. SULF har därför tagit fram en skrift som kan användas som guide för att stötta dig när det gäller de tankar du har och de vägval du ska göra i din akademiska karriär. Lycka till på din expedition, men kom ihåg att karriären inte existerar separat från livet. Inte ens den akademiska.

Mer information 

Beställ ett gratis exemplar av skriften genom att fylla i formuläret.

Är du medlem så kan du också ladda ned den som pdf på Mina sidor.

Från nyhetsarkivet
Råd & stöd
Hej, hur kan vi hjälpa dig?