Ett tekniskt missöde mellan SULF och Folksam har resulterat i att ett antal medlemmar har felaktigt fått information om att medlemskapet i SULF är avslutat och därmed har försäkringarna upphört. Det är endast de som själva begärt utträde ur SULF där detta gäller. Läs mer här.

Sök efter:

En timmes rådgivning hos Folksam

Nyhet

Just nu lever vi i en tid då tryggheten för dig och dina närmaste är viktigare än någonsin. Som medlem i SULF har du tillgång till bra försäkringar och förmåner som tagits fram i samarbete med oss på Folksam.
Vi hjälper dig att se över ditt försäkringsskydd. Träffa våra duktiga rådgivare på en tid och plats som passar dig. Boka in en tid för personlig rådgivning via mobilen eller datorn.

Ha koll på dina medlemsförsäkringar

Behovet av trygghet ändras över tid. Därför är det bra om du ser över ditt försäkringsskydd med jämna mellanrum, så att det passar din nuvarande situation.

  • Är du rätt försäkrad? Vi ser till att du har det skydd du behöver.
  • Klarar du ekonomin om något skulle hända? Vi hjälper dig.
  • Du kanske redan har råkat ut för något som dina medlemsförsäkringar kan ge ersättning för. Låt oss se över om det gäller dig!

Så här går det till att få rådgivning via mobilen eller datorn:

  1. Bildlänk: QR-kod för att boka Folksams digitala rådgivning.Skanna QR-koden här intill eller klicka här för att boka en tid.
  2. När det är dags för din rådgivning kontaktar rådgivaren dig.
  3. Du och rådgivaren kommer nu att se och höra varandra. Lycka till med mötet!
Fler nyheter