info

Det går för tillfället inte att nå Akademikernas a-kassa via deras webbplats eller Mina sidor hos dem, mer information finns på akademikernasakassa.se. Det här påverkar också utbetalning från SULF:s inkomstförsäkring hos Folksam. Utbetalningen från inkomstförsäkringen sker en vecka efter att utbetalningen från a-kassan har genomförts.

SULF:s samhällspolitiska chef Karin Åmossa kommer att ingå i referensgruppen för forskningsfinansieringsutredningen Fofin.
– Jag ser verkligen fram emot att ingå i referensgruppen. Det är väldigt bra att gruppen tillsammans kommer täcka in många olika aspekter relaterade till forskningsfinansiering. Jag kommer att lyfta frågor om hur forskningsfinansieringssystemet påverkar våra medlemmars förutsättningar att bedriva forskning av hög kvalitet och försöka bidra med ett inifrånperspektiv på forskares vardag. Osäkra anställningar är tyvärr något som präglar forskarkarriärer från start vilket riskerar att driva bort talangfulla personer från yrket och forskningsfinansieringssystemet är en av orsakerna till det problemet, säger Karin Åmossa.

Råd & stöd
Hej, hur kan vi hjälpa dig?
{{ currentTitle }}