Sök efter:

Samarbetet med Trygg-Hansa ger återbäring!

Nyhet

Under det senaste året drabbades medlemmar i SULF av färre skador än vanligt, vilket gör att det finns ett överskott i premien för försäkringarna hos Trygg-Hansa. Det överskottet vill vi självklart att våra medlemmar ska få ta del av. Med start under veckan kommer de medlemmar som har en försäkring i Trygg-Hansa få ett mejl där erbjudandet presenteras. Medlemmarna kan välja bland allt från brandsläckare och brandfiltar i snygg design till cykelhjälmar. Paketen är helt kostnadsfria och har ett värde av omkring 800 kronor. 

Har du frågor om koden eller leveransen?

Om du har frågor kring beställningen och leveransen kan du kontakta Prendo kundservice, kundservice@prendo.se eller på telefon 0155-200 340.

Mer information

Om du inte redan har en försäkring via vårt samarbete med Trygg-Hansa vill påminna om att det finns fler fördelar. Du får till exempel 10 procent extra rabatt på varje försäkring när du försäkrar ditt hem och din bil via SULF:s samarbete med Trygg-Hansa. Utöver det får du upp till 20 procents samlingsrabatt om du tecknar flera försäkringar.

Läs mer om dina medlemsförmåner här.

Fler nyheter