info

Det går för tillfället inte att nå Akademikernas a-kassa via deras webbplats eller Mina sidor hos dem, mer information finns på akademikernasakassa.se. Det här påverkar också utbetalning från SULF:s inkomstförsäkring hos Folksam. Utbetalningen från inkomstförsäkringen sker en vecka efter att utbetalningen från a-kassan har genomförts.

SULF:s föreningar är förbundets kärna och den del som alltid finns närmast medlemmarna och verksamheten. Om du är intresserad av att engagera dig i SULF:s verksamhet så finns många olika möjligheter. SULF behöver en stark röst, både centralt och lokalt. Nyfiken på den lokala verksamheten eller kanske vet du att du vill engagera dig? Här hittar du länkar till SULF:s lokalföreningar som har en egen webbsida, men totalt finns det 21 aktiva föreningar. Kontakta din lokala SULF-förening.

Som doktorand kan du också engagera dig i SULF:s doktorandförening. Läs mer på föreningens sida:

Du kan också engagera dig genom att påverka i en enskild fråga genom att skicka in en motion eller ett medlemsförslag. Skicka ditt förslag eller dina synpunkter till SULF:s förbundssekreterare.

Råd & stöd
Hej, hur kan vi hjälpa dig?
{{ currentTitle }}